Houkka kirjoitteli sivuillaan (http://houkka.vuodatus.net), siitä kuinka turhaan kaupat heittävät ruokaa roskiin. Periaatteessa mä olen samaa mieltä, tai ainakin OLIN vahvasti samaa mieltä, ennen kuin menin kaupaan itse töihin. Koska, sille, miksi ne ruuat lentävät roskiin, on aina joku painava syy. Esim. hevi(hedelmä-vihannes)osastolla pilaantuu yllättävän paljon hedelmiä ja vihanneksiä pitkin päivää. jos niitä ei heittetä roskiin, niin ne pilaavat muutkin...Ja ei se ole terveydelle kovin hyvästä syödä pilaantuneita vihanneksia, ei vaikka ei olisikaan bakteeri kammoinen... Sama juttu noiden leipien kannalta. Että niitä ei saa myydä vanhoina asiakkaille, vaikka ne kuinka olisivat syöntikelpoisia. Ihan vaan sen takia, että asiakkaat voi sairastua niistä...

Meillä kyllä leivistä osa menee työntekijöille kotiin ja osa kahvihuoneen pöydälle, kuten pullatkin. Itseasiassa kaikissa tuotteissa, jotka lentävät roskiin, syy on se, että päiväys on mennyt umpee, eikä niitä voi terveyssyistä voi myydä enää asiakkaille. Meillä ei tosin ole sellaista roskista jonne ei pääsisi. En kylläkään osaa sanoa sitä, kuinka paljon sieltä lähtee kamaa eteenpäin...Ja niille roskiksien lkoillekin löytyy hyvät syyt. Ettei linnut levittele niitä aina ympäriinsä...ja muutenkin.

Yrittäkää löytää jotain järjen hiventä näistä ajatuksista. Olen jo hieman väsynyt..Pitää painuakin varmaan pehkuihin... ::D