Olisipa mulla jotain kivaa kirjoitettavaa...Mutta ei. :( Ajattelin siitä huolimatta kirjoitella tänne jotain mitä mieleen juolahtaa, jos sieltä löytyisi jotain fiksuakin joukosta...:)

Ikävää tämä tälläinen kelinvaihtelu. Olisi saanut pysyä pakkasen puolella, olisi ehkä päässyt luistelemaankin. Eilen nimittäin kävimme kaverini kanssa katsomassa onko jo jäät paikoillaan. Ja siellähän se jäädytskone meni ympäri kenttää....Oli aika liikuttavaa kun kaverilleni kohosi kyynel silmäkulmaan. Itse hän kyllä väitti että se oli tuulen aikaan saama...Ja pah sanon minä. Kyllä tämä henkilö on niin kauan jäätä tänä talvena odottanut, että en yhtään ihmettelisi, vaikka se olisi ollut onnen pieni kyynel. En vain saanut tunnustusta....:)

Kohta pitäisi varmaankin nousta ja alkaa mennä kohti ihanaa matematiikan tuntia. Mennä katselemaan mitä kivaa opettaja meille tänään opettaa. Henkilökohtaisesti en ymmärrä puoliakaan opetettuja asioita saati sitten ymmärrä että mihin piruun niitä käytetään...?! Ehkä sekin elviää tän kummallisen maailman melskeessa.