Voi, että. Miten mä voin olla näin toivoton tän koneen kanssa?! Eilen illalla en päässyt nettiin, vaikka modeemissa paloi kaikki valot, ihan niin kuin kuuluikin. Noh, en päässyt tänään iltapäivälläkään nettiin, joten soitin nettiliittymän asikaspalveluun, josta ohjattiin tekniseen tukeen. Noh, sieltä katsottiin, ettei linjoissa ole mitään vikaa, joten sitten alettiin katsoa mun koneesta. Hävetti niin kun se nainen selitti mistä piti katsoa. Joo, olinhan mä eilen avannut verkko- ja jakamiskeskuksen, ajatellen että sieltä se löytyy miksei toimi, mutten ollut sitten tajunnut, että sivupalkista on tarkoitus ottaa hallitse verkkoyhteyksiä -osio. Sieltä ei olisi tarvinnut painaa kuin yhtä nappia ja yhteys olisi ollut siinä.

Ja tänään...Noh, Laura haastoi minut blogissaan ja vielä ihan mukavalla hasteella, jonka ajattelin tekeväni nyt tässä illalla. Mutta joo, enpäs teekään. En meinaa tiedä, miten saan linkitettyä vain yhden tekstin aina aihepiiriin. Ideana kun on aikaisemmista teksteistä poimia tiettyyn aiheeseen liittyvä teksti. Mutta mä en osaa. Selatessa on vaan se osoto, jossa kaikki on kerralla, eikä yhden tekstin otsikkoa. Pitää todennäköisesti hieman tuumia, että miten sen saisi toimimaan.

Mutta onneksi en sentään ole ihan tumpelo aivan kaikessa, nimitääin ruuanlaitoissa kuitenkin peukaloni on ihan oikeassa paikassa. Tänään tein teeleipiä ja vaikka itse sanonkin, ne olivat aivan mielettömän hyviä. Todennäköisesti teenkin niitä viikonloppuna, kun poikaystäväni tulee luokseni. :)