Etsintä kuulutan nyt tämän laulun laulajaa ja kappaleen nimeä, etttä jos joku tunnistaa pätkän, niin pliis!! Kertokaa kuka on ja mikä biisin nimi!
"...Kun riekaleista istuu miestä parsimaan, se on pisto piston jälkeen helpompaa. Eihän puhkiperstuuntunutta ennalleensa saa, mutta se pisto piston jälkeen helpottaa..."

Eli siinä oli tämän päivän aloituskappale. Ei kovin hääppöinen, mutta aloitus kuitenkin :). Tänään tuskin tulee tähän kirjoitukseen mitään suurempia ja syvällisempiä mietteitä. Hieman vain  kuuluamisia ja joitakin mietteitä, jotka mietittyttää. Olipa toikin tosi omaperäisesti sanottu.  Ja nyt jääty totaalisesti. Näyttää varmaan ihan hiton hyvältä, kun meikä istuu koulun koneen edessä tuijottamassa lasittunut katse silmissä tietokoneen ruutua.

Mietittekö muuten koskaan, että mitä ulkopuoliset ajattelevat teistä? Mulla ainakin käy välillä mielessä, et olis hiton kiva osata lukea ajatuksia, kun kavereiden kanssa on kaupungilla ja heittää kaikkea herjaa läppää yms. Ja tietenkin olisi ihana osta lukea R:n ajatukset. Mitä se oikeesti ajattelee musta? Tai olis kiva tietää mitä se silloin ajatteli, kun oltiin viime vuonna samassa koulussa. Pitiks se mua ihan ääliönä ja rumana ja kaikkena mahdollisena huonona, vai oliko se oikeesti hieman kiinnostunut, kuten sen eleet ja katseet antoi ymmärtää. Mulle on aina merkinnyt paljon se, että vaikka R:n kaverit huutelivat ja pilkkasivat, R itse ei koskaan lähtenyt mukaan siihen juttuun. Nyt tää sit käänty R:ään. No eipä kyllä ole ihmekään, koska se on ollut aika paljon mun ajatuksissa taas tässä viime päivinä. Mä en meinaa ole nähnyt sitä pitkään aikaan. Kuin maan nielemä on koko poika. Kunpa näkisin.

No,nyt on kai sit aika lähteä tunnille...:) Mut jos joku jaksaa taas lukea tätä, ja ajattelee kommentoivansa, voisi kertoa kenen ajatukset haluisi lukea, jos voisi valita vain yhden henkilön. Ei tarvi nimiä, mut sillai viitteellisesti kertoa...