Olen menossa kesäkuun alussa Saariselälle, vallusmuotoiselle Pj-kursille. Ja Pj:hän meinaa partion johtajaa. Pj-kurssin suorittamiseen kuuluu johtamisharjoitus. Se voi olla joko isompi, kuten lippukunnan kesäleiri tai sitten jotain pienempää kuten viikonlopun mittainen leiri.

Meitä on meidän lippukunnasta kolme sillä samalla kurssilla. Onneksi, koska mä en ikinä uskoisi selviäväni yksin kokonaisen viikonlopun järjestämisestä. Me siis järjestämme lippukuntamme vartiolaisille leiriviikonlopun teemalla: Disney classics. Mulla on jonkinlainen paniikki jo, vaikka Elsa ja Sini ottavat ihan rennosti: "Ei mitään hätää, kyllä tässä on vielä aikaa." Nojaa, enpä menis sanomaan samaa. Tollasen leirin järjestäminen, vaikkei se olisi kuin reilulle 20:lle ihmisille, ei ole ihan helppo juttu. Varsinkaan kun ei tässä ole kuin viisi viikkoa aikaa. Välissä on kaiken lisäksi pääsiäisloma ja koeviikkokin...! ÄÄÄRGH! Miten ihmeessä mä saisin ne tajuamaan, että pitää toimia. Meidän johtamisharjoituksen valvojakin kyseli jo, että koska olisi yleisiä suunnittelukokouksia. Siis sellaisia, joissa on pyytämämme muutkin johtajat mukana. Ei me sentään kolmisteen koko leiriä pyöritetä. Ollaan vastuussa vaan ohjelmasta ja toteutuksesta. Siinäkin tuntuu olevan jo ihan liikaa.

Pyytäisin siis teiltä, blogini mahdolliset lukijat, ideoita, jos teille jotain mieleen juolahtaisi, aiheeseen liittyen ja metsätoteuttamis kelpoisia. :)