Tässä olisi muutama kuva minun tulevasta vanhojen tanssipuvustani. Se on vielä hieman kesken eräinen, mutta alkaa jo olla voiton puolella, ja hyvinkin. 1274652.jpg Tässä on puvun yläosa. Noihin lenkkeihin tulee noiden lenkkien kanssa samasta vinokaitanauhasta tehty nauha, sillein ristiin.

1274668.jpg 
Tämä on alushame. Tyllin tarkoituksena on nostaa päälihametta,jotta se ei ole ihan jalkojen myötäinen. Se oli kyllä suoraan sanottuna ihan helvetin vittumainen ommella tohon liukkaaseen hamekankaaseen kiinni. Ja kyllä se jälki on vähän sen näköstäkin, että ei ole helppoa ollut. Mutta eihän hametta kukaan näe.

1274681.jpg
Ja tässä on viimein sitten päälihame. Mä rakastan tota kuviota ja väriä, aivan upea. Itseasiassa toi kangas oli vaikka kuinka kauan olemassa, varmaan melkein puoli vuotta ennen kuin aloitimme hieman ennen joulua äidin kanssa ompelemaan. Eli ihan itse en ole kaikkia ompeleita pukuuni ommelltu, mutta varmasti enemmän kuin moni muu ensi viikon torstain tanssijoista. :D

Ja vielä ne tärkeimmät. Nimittäin kengät. Mä en olis voinut löytää tämän parempia kenkiä mun jalkoihin sopivia. Noilla on aivan mahtava tanssia. Tosi hyvät kun noi korot on hieman paksummat.
1274699.jpg