Eilen oli taas se suuresti puhuttu ystävänpäivä. Entäs tänään? Tämä päivä on ihmisten mielestä taas vain yksi niistä samanlaisista torstai päivistä joita mahtuu vuoteen monta. Tänään ei eilisestä ole mitään enää jäljellä...Kaupat poistavat ystävänpäivä tuotteet ja sydänkoristeet laittaen ne taas varastoon odottamaan ensi vuotta.

Miksi kaikki on muuttunut niin kaupalliseksi? Miettikää nyt vaikka juuri tuota eilistä ystävänpäivää. Korukaupat mainostivat: "Muista ystävää" ja mainoksen taustana on kallis koru. Joo, onhan se kiva muistaa ystäviä erityisesti ystävänpäivänä, mutta kohtuuden rajoissa. Kuka hankkii ystävänpäivä lahjaksi monien satojen eurojan arvosta lahjoja? Hölmö, se joka näin tekee. Tunteeko hän huonoa omatuntoa? Ei ole muistanut ystäviään ja nyt haluaa hyvitellä? Mistäpä sitä tietäisi, mutta tälläinen tulee ensimmäiseksi mielen.

Mielestäni joka päivä on ystävänpäivä. Ystävänpäivä on vain erikoistilaisuus  muistaa niitä ystäviä, jotka asuvat vaikka kauemmpana tai niitä jotka ovat vain arjen kiireessä unohtuneet. Ajattelin ainakin itse tänään soittaa ystävälle, vaikkei ole sen kummempaa asiaa. Rupatella niitä näitä. Onhan tänäänkin omalla tavalla ystävänpäivä. Typerys, joka tälläisen unohtaa...:) En tarkoita syyllistää, mutta mikä estää tarttumasta ystävää hihasta ja viemästä tätä kahvilaan munkkikahvien ääreen ja parantamasta maailmaa. Maailmanparannus ystävän kanssa on hyvä tapa juhlia joka päiväistä ystävänpäivää. <3 :)