Tarkoituksenani oli kirjoittaa uusi raikas teksti. Pyh. Jumittaa niin pahasti kuin voi vain jumittaa. Luin tossa juuri niin paljon hyviä tekstejä, että jäädyin ihan. Ei multa tollasta irtoa! Ehkä tää on tällä kertaa vain tällainen "pakolla" kirjoitettu juttu, ettei tämä vain unohdu. Meinaa mulla on paha tapa aloittaa joku juttu ja se sitten ajan myötä unohtuu...Ehkä voisinkin tällä kertaa kertoa hieman itsestäni, kun näköhään olen saanut muutamia kometoijiakin tänne...:)

Eli. Mä olen lukion ekalla ja täytän kesällä 17.v. Mä olen 175cm pitkä ja mulla on tällä hetkellä täysin tummanrusket (melkein mustat) olkapäille ulottuvat hiukset ja jonkinlainen otsatukan tyylinen. Yleensä mä pukeudun farkkuihin ja erilaisiin paitoihin, huppareihin yms. Mut kyl mä hameistakin pidän, kun on vaan sopiva tilaisuus. Mun lempivärit on punanen, sininen ja vihreä ja nimen omaa niiden erisävyt, enemmin kuin puhtaana noi värit. Mulla on muutama pahe. Mä en voi vastustaa minttusuklaata ja mä olen riippuvainen musiikista. Mä kuuntelen lähinnä kotimaista, suomeks laulavia, esim. Yötä, Zen Cafeta, Miljoonasadetta, Egotrippiä ja kaikkea missä on hyvät sanoitukset.

Mä harrastan partiota. Mut mä EN taluttele mummoja kädun yli, enkä ole mikään himouskovainen, joka lukee rukouksia silloin sitoo solmuja jossain kuusen alla (tästä tulikin sit seuraava aihe:D). Mä oon mielstäni ihan normi. Tai siis mä en oo mikään kapinateini, mut en mä kyl mikään ihan pelkkä kiltti tyttökään ole. Mä olen vain mä. Sitä on ehkä vaikea kuvailla, kun ei oikein tiedä, etttä minkä jutun te haluisitte tietää. Mut kysästä saa, jos uskaltaa...:D Ei vaan, en mä pure.